Waardebon

U kunt een behandeling bij MK Voetverzorging natuurlijk ook aan iemand cadeau doen! Ieder door u gewenst bedrag is mogelijk. Ook inwisselbaar voor producten, zoals die van Samenwerkende Pedicures. Leuk voor moeder- of vaderdag. Vraag uw pedicure om meer informatie.

waardebn

Mavala nagellak

Mavala Mini nagellakjes zijn klein maar fijn! Het flesje is speciaal ontworpen om het optimale uit uw nagellak te halen. U hoeft niet langer halfvolle flesjes weg te gooien, omdat de lak uitgedroogd is, of maandenlang dezelfde lak te dragen, omdat de lak anders uitdroogt. Mavala Mini nagellak nodigt uit tot variëren. Voor iedere gelegenheid een andere nagellak zonder te hoeven vrezen dat uw andere kleuren uitdrogen. Een los flesje kost €6,95. Lakken en pedicure inclusief nagellak is €39,50 (zie ook tarieven.)

mavala

Golden Bee Honingzalf

Wordt samengesteld uit nauwkeurig geselecteerde componenten die een zeer verzachtende werking hebben op een schrale en/of opengebarsten huid, vingertoppen die kloofjes vertonen in de winter en andere huiddelen die ruw of schraal aanvoelen met kloofjes. De bijenstof HONING werd al in de oudheid ingezet bij de behandeling van een beschadigde huid en extreme schraalheid. Wetenschappelijk zijn er talloze publicaties over de medicinale werking van Honing bekend. De eigenschappen van honing zijn vele, onder andere herstel van epitheelcellen op de huid, vermindering van schraalheid en buitengewoon verzachtend op een ruwe, beschadigde huid. Als aanvulling op de in de GOLDEN BEE verwerkte honing is er nog Aloe Vera, Calendula, Olijfolie, Weegbree, Shea Butter, Royal Jelly, Vitamine E en Allantoïne aan toegevoegd. Daardoor is de GOLDEN BEE Honingzalf de meest universele en best werkende Honingzalf die op de markt is. Prijs per tube € 21,95.

lareine

Samenwerkende Pedicures

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de pedicure. Stuk voor stuk zijn het producten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kalknagels. Alle samenwerkende pedicure producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

MK Voetverzorging gebruikt en verkoopt de gehele lijn van Samenwerkende Pedicures. Hieronder ziet u deze producten, inclusief een beschrijving. Bij MK Voetverzorging zijn alle producten van Samenwerkende Pedicures te verkrijgen voor de prijs van €10,85.

swp

Voetbad olie

"Pure weldaad voor uw voeten". Na een inspannende dag is het heerlijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor heeft Samenwerkende Pedicures deze weldadige voetbadolie ontwikkeld op basis van maïskiemolie, lavendel en dennenaaldenolie. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.

voetbadolie

Voetdeospray

"De oplossing voor zweetvoeten". Een heerlijk frisse lotion waarmee u transpiratie èn de daarmee gepaard gaande nare geur afdoende bestrijdt. Bevat desinfecterende ingrediënten als glycerine en sodium borate. Voor een fris en weldadig gevoel zorgen menthol en eucalyptus.

voetdeospray

Massage Olie

"Een weldaad voor uw voeten". De massage olie van Samenwerkende Pedicures heeft een vitaliserend effect op spieren en gewrichten. De rozemarijn zorgt voor een goede doorbloeding en de geur van citrus brengt een frisse toets. Een paar minuten per dag en uw voeten zullen u dankbaar zijn. Geschikt voor Diabetici.

massageolie

De Oplossing voor Wintervoeten

Wie last heeft van wintervoeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten (of handen) tweemaal daags met dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De emulsie zal een warm gevoel veroorzaken en zorgen voor een betere doorbloeding van de huid. Geschikt voor Diabetici.

wintervoeten

Klovenzalf

"Weg met die pijnlijke kwaal". Eindelijk verlost van pijnlijke en ontsierende kloven. De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep in de kloven doordringen. De zalf werkt pijnstillend en zorgt voor een snel herstel. Ook geschikt voor de handen.

klovenzalf

Oplossing voor eelt en likdoorns

Dit is de meest gemakkelijke, pijnloze en echt werkende oplossing voor het verwijderen van overtollig eelt en het bestrijden van likdoorns. Door de uitgekiende samenstelling op basis van wolvet, salicylzuur en walnootschilfers is succes verzekerd.

likdoorns

Spatader crème

De crème heeft een goede invloed op de bloedcirculatie, die aan de basis ligt van ontsierende aderen, en vermindert vochtophoping in de huid. Geeft ook verlichting bij branderige en vermoeid aanvoelende voeten. Tweemaal daags goed inmasseren. geschikt voor Diabetici.

spatadercreme

Myscosenagels

Mycosenagels, ook wel kalknagels genoemd, is een schimmelinfectie die uitstekend te bestrijden is met dit product op basis van o.a. glycerine, jojobaolie en tea tree. De helende werking wordt versterkt door toevoeging van kruidenextracten en sodium borate. Dit product bevat beslist geen water.

myscosenagels

De Oplossing voor voetschimmel

Voetschimmels zijn met dit product afdoende te behandelen. De oplossing voor voetschimmel bevat o.a. glycerine en amandelolie en wordt versterkt met kruidenextracten en sodium borate. Door het handige doseertuitje is het middel gemakkelijk op de te behandelen plek(ken) aan te brengen.

voetschimmel

Antischimmel Spray

Een succesvolle behandeling van schimmels is alleen blijvend als ook de sokken en schoenen worden behandeld. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en voorkomt het ontstaan van nieuwe voetschimmel. Gebruiken in combinatie met Oplossing voor voetschimmel.

antischimmelspray

Voetbalsem

Natuurlijk is het ook gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. Zeker als deze ingrediënten bevat die het ontstaan van schimmels tegengaan.

voetbalsem

De Oplossing voor wratten

Wratten zijn met het product uitstekend te bestrijden. De glycerine, het sodium borate en een klein beetje salicylzuur zorgen voor een zeer goede werking. Tweemaal daags aanbrengen is voldoende. Niet te gebruiken door kinderen jonger dan drie jaar.

wratten

Ter voorkoming van blaren

Blaren onstaan door wrijving. Dit product op basis van o.a. glycerine, kamfer en tea tree zorgt voor versteviging van de huid en voorkomt blaarvorming. Een paar druppels op de voeten aanbrengen, daarna licht inmasseren, vooral op de plaatsen waar veelal een blaar ontstaat. Tegelmatig gebruiken. Geschikt voor Diabetici.

blaren

Zuurstof doorlatende nagellak

Deze unieke nagellak is speciaal ontwikkeld voor schimmelnagels. Omdat de nagellak luchtdoorlatend is, in tegenstelling tot gewone nagellak, wordt de nagel niet vochtig onder de lak, waardoor de behandeling van schimmelnagels gewoon doorgang kan vinden. Uiteraard kan deze nagellak ook gebruikt worden op gezonde nagels.

nagellak