MK Voetverzorging, pedicurepraktijk Hellevoetsluis

Bevoegd en vakbekwaam, dat is waar wij voor staan.

Of het nu likdoorns, ingegroeide teennagels of eelt betreft, bij MK Voetverzorging, pedicurepraktijk in Hellevoetsluis, kunt u rekenen op gespecialiseerde behandelingen aan uw voeten. Miranda Wijers, gecertificeerd en gediplomeerd medisch pedicure staat voor u klaar. Dit geldt ook voor Diabetici en Reumapati├źnten, wat betekent dat wanneer u hiervoor bent verzekerd, de kosten voor gespecialiseerde behandelingen kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. MK Voetverzorging is aangesloten bij Provoet en ingeschreven bij het KRP. (Kwaliteitsregistratie voor de Pedicure) De praktijk bevindt zich op de begane grond, dus u hoeft geen trappen te lopen. Op deze website kunt u alles vinden over de praktijk, producten, prijzen, enzovoorts. Mocht u onverhoopt iets niet kunnen vinden, of met vragen blijven zitten, neem dan gerust contact op middels het contactformulier.

bord
bord

Waarom naar de pedicure?

De dagelijkse zorg van uw uiterlijk is voor een ieder heel gewoon. Maar geldt dat ook voor uw voeten? Wanneer krijgen uw voeten de extra aandacht die ze verdienen? Als u last krijgt van likdoorns, eelt of ingegroeide teennagels? Met een goede, periodieke verzorging zijn deze klachten makkelijk te voorkomen. Uw pedicure kan u hierbij helpen.

Als u gemiddeld per dag 8000 tot 10000 stappen loopt, betekent dat, dat u na een leven lang een slordige 185000 kilometer te voet heeft afgelegd. Uw voeten kunnen dus wel wat extra aandacht gebruiken. Hoewel uw voeten de basis zijn van uw lichaam, en ze heel wat te verduren hebben, slaan veel mensen de verzorging van hun voeten over. Dat is zonde, want niet alleen voelen uw voeten prettiger aan bij een regelmatige behandeling, ze zien er ook beter uit.

Wist u dat bijna 20% van de bevolking jaarlijks te maken krijgt met voetklachten? Voorkomen is beter dan genezen. Een regelmatige verzorging kan klachten voorkomen. Kloofjes, eelt, likdoorns, zweetvoeten, zwemmerseczeem, blaren, etc. kunt u allemaal voorkomen met een regelmatige voetverzorging.

MK Voetverzorging, sinds 2006 h├Ęt adres in Hellevoetsluis voor al uw voetzorgen.